© Copyright

Az oldal szerkesztői az oldalra feltöltött cikkeket, tanulmányokat, fényképeket az oldalon való megjelenítésen túl a szerzők hozzájárulása nélkül semmiféle formában nem használhatják fel. Az oldalakon bemutatásra kerülő fényképek és írásos munkák az alkotók önálló szellemi alkotásaiként szerzői jogvédelem alatt állnak. A képeket tilos bármilyen célra felhasználni az alkotók engedélye nélkül.

Az oldal teljesen nonprofit módon, önkéntes munkával működik. A szerzők a publikálás lehetőségén kívül semmiféle juttatásban nem részesülnek.

Az oldalon megjelenő szövegek a szerzők hozzájárulásával kerülnek fel az oldalra.

Az oldalon megjelenő alkotások szerzői jogi ügyeiért (idézetek megfelelő kezelése, fordítások szerzői jogi ügyei) az AntroPort szerkesztői felelősséget nem vállalnak, ezen ügyek rendezése a szerzők feladata.

Az AntroPort oldalain való megjelenés egy lehetőség a szakma részére.  Egyrészt azért, mert nyílt hozzáférés által a kutatások eredményei szélesebb körben válhatnak ismertté. Másrészt a kutatás és az oktatás/tanulás során segítségül szolgál a szakirodalom elérésében.

AntroPort Szerkesztőség
Budapest 1092 Ferenc krt.36.
tel: 06 30 332 05 68
ladora@freemail.hu