Hírek az AntroPortról

Megújulás előtt az AntroPort oldalai!

Egy éves működése után most kisebb szerkezeti átalakításokat tervezünk az AntroPort oldalain. Várunk minden építő ötletet és észrevételt az oldal felépítésével, küllemével, tartalmával kapcsolatban! Aki szeretne ebben a munkában résztvenni, vegye fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel az info@antroport.hu e-mail címen!

 

Különféle rovataival feltöltésre vár a Lapozó!

A honlap ezen része folyóirat mintájára működik, különféle rovatokkal. A hosszabb terjedelmű útleírásoktól, a tudománytörténeti cikkeken át egészen az egyes témákban írt tanulmányokig, rendezvényekről szóló beszámolókig, vagy akár a fordításokig, várjuk az írásokat! Abban az esetben, ha a szerzőnek bármi kifogása lenne a közölt anyag formáját illetően, forduljon a szerkesztőkhöz!

 

Önkéntes cikk írókat keresnek az AntroPort szerkesztői!

Szerkesztőségünk várja a különféle témákban írt rövid beszámolókat rendezvényekről, kiállításokról minden lekes felhasználónktól. E mellett természetesen továbbra is nyitva állnak a Lapozó oldalai mindenki számára, ahova a rövidebb cikkeken túl hosszabb tanulmányokat is várunk, legyen szó évközi dolgozatokról, komolyabb tanulmányokról, utibeszámolókról vagy akár riportokról, kritikákról. Írásaikat a szerkesztőségi címre küldhetik el.

 



 

   
 
Globula NetStudio